vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Femeie urmărită internațional, prinsă în Filiași

Polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași, au depistat joi dimineața, 2 martie, ora 08.30, pe D.N.6, în orașul Filiași, o femeie, de 35 ani, din municipiul Craiova, urmărită internațional.

„Față de aceasta, autoritățile judiciare din Franța au emis la sfârșitul lunii ianuarie a.c., mandat de arestare în vederea extrădării, pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a infracțiunilor de înșelăciune cu carduri bancare.

În fapt, aceasta este bănuită că în perioada 2020-2021, ar fi sustras mai multe carduri bancare și le-ar fi utlizat în mod fraudulos.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Femeia urmează să fie prezentată Curții de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare. Schimbul de date și informații cu autoritățile franceze a fost efectuat prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională”, potrivit IPJ Dolj.

Politica