Femeie urmărită internațional, prinsă în Filiași

Polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași, au depistat joi dimineața, 2 martie, ora 08.30, pe D.N.6, în orașul Filiași, o femeie, de 35 ani, din municipiul Craiova, urmărită internațional.

„Față de aceasta, autoritățile judiciare din Franța au emis la sfârșitul lunii ianuarie a.c., mandat de arestare în vederea extrădării, pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a infracțiunilor de înșelăciune cu carduri bancare.

În fapt, aceasta este bănuită că în perioada 2020-2021, ar fi sustras mai multe carduri bancare și le-ar fi utlizat în mod fraudulos.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Femeia urmează să fie prezentată Curții de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare. Schimbul de date și informații cu autoritățile franceze a fost efectuat prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională”, potrivit IPJ Dolj.

Populare

Recomandări

Liderii Uniunii Europene și-au dat întâlnire la Bulboaca, în R. Moldova

Aproape 50 de lideri europeni se reunesc joi, 1...

Nu mai sunt bilete de tren spre litoral și Valea Prahovei-Brașov

CFR anunță că în condițiile în care a suplimentat...

Bărbatul din Slatina și-a ucis prietena din gelozie

Bărbatul de 50 de ani care şi-a ucis concubina...

Ziua internațională a copilului: Obiceiuri în țările lumii

Ziua Internațională a Copilului este celebrată în unele țări...