Femeie urmărită internațional, prinsă în Filiași

Polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași, au depistat joi dimineața, 2 martie, ora 08.30, pe D.N.6, în orașul Filiași, o femeie, de 35 ani, din municipiul Craiova, urmărită internațional.

„Față de aceasta, autoritățile judiciare din Franța au emis la sfârșitul lunii ianuarie a.c., mandat de arestare în vederea extrădării, pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a infracțiunilor de înșelăciune cu carduri bancare.

În fapt, aceasta este bănuită că în perioada 2020-2021, ar fi sustras mai multe carduri bancare și le-ar fi utlizat în mod fraudulos.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Femeia urmează să fie prezentată Curții de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare. Schimbul de date și informații cu autoritățile franceze a fost efectuat prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională”, potrivit IPJ Dolj.

Populare

Recomandări

Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu”, gazda manifestărilor dedicate Centenarului Eroului Necunoscut

Săptămâna trecută s-a desfăşurat cea de-a doua parte a...

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la Craiova

Agenții economici, persoanele în căutarea unui loc de muncă...

WizzAir a plătit pasagerilor compensaţii de 100 de milioane de euro în această vară

Compania low-cost Wizz Air a investit 300 de milioane...

Începe predarea spațiilor modernizate din vechea policlinică de la SJU Vâlcea

Consiliul Județean Vâlcea continuă să investească masiv în modernizarea...