duminică, iunie 2, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Nicoleta a plecat cu iubitul. Mama ei a dat-o dispărută

O fată de 16 ani din Târgu-Cărbunești este căutată de Poliție, după ce a plecat de acasă, pe 21 februarie, împreună cu iubitul ei și nu s-a mai întors.

Mama ei a mers astăzi la Poliție.

„La data de 28 februarie a.c., Poliția Orașului Târgu-Cărbunești a fost sesizată de o femeie din orașul Târgu-Cărbunești, despre faptul că fiica sa, Berbece Nicoleta, de 16 ani, la data de 21 februarie a.c., a plecat voluntar de la locuința sa împreună prietenul său de 22 de ani, din comuna Mogoșoaia, județul Ilfov, iar până în prezent nu a mai revenit”, transmite IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fata are înălţimea de 1,55 metri, greutatea 45-50 kilograme, păr lung blond, față ovală, ochi căprui. La momentul plecării, era îmbrăcată cu o fustă din mătase de culoare negru, geacă din piele de culoare negru, iar în picioare purta cizme de aceeași culoare.

„În cazul în care cunoașteți informații de interes operativ, care să poată duce la identificarea persoanei în cauză, vă rugăm să apelați numărul de urgență 112 sau să vă deplasați la cea mai apropiată unitate de poliție.”- IPJ Gorj

spot_img
spot_img
spot_img

Politica