sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gabi Boldici și-a ales preferații de la CSU Craiova: „Cel mai bine stăm acolo”

Gabi Boldici este de părere că CSU Craiova încă mai are șanse la titlu, dar totul depinde și de rezultatele pe care oltenii le vor avea în meciurile directe pe care le vor disputa cu adversarii din fruntea clasamentului. Gloria Universității Craiova i-a remarcat pe Ișfan și Căpățână, doi jucători pe care îi consideră foarte valoroși.

Mi-a plăcut Alexandru Ișfan care a fost transferat de la FC Argeș, achiziție foarte bună, mi-a lăsat o impresie foarte bună. Mi-a plăcut și portughezul de pe linia de fund, Valerică Găman. Mihai Căpățînă este un jucător foarte generos la efort și aleargă foarte mult. În a doua repriză cu Hermannstadt s-a văzut o echipă schimbată, mi-a plăcut”, a declarat Boldici, conform Fanatik.

Portarul de legendă al oltenilor este de părere că poarta celor de la CSU Craiova este asigurată și că pe acea poziție, Eugen Neagoe are cele mai bune variante: „Cel mai bine stăm acolo, la portari. Este concurență, tot timpul trebuie să ai concurență la portari. Portarul este decisiv, dacă și-a greșit portarul s-a schimbat tabela. Cei care vor prinde poarta vor face în așa fel încât să nu primească gol, să apere cât mai bine”, a mai spus Boldici.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica