vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova – noua forță din Liga 1 sau întâmplarea etapei

FCU Craiova a fost protagonista celei mai spectaculoase partide, din această etapă. Oltenii au învins U Cluj, scor 5-0. Meciul a avut loc înainte de derby-ul CFR Cluj – FCSB, dar și până la disputarea duelului dintre CSU Craiova și Farul. Totuși, nu doar diferența de scor a făcut victoria alb-albaștrilor să fie una specială. Aceștia și-au surclasat în mod clar adversarii pe teren. Bauza și Bahhasa i-au driblat pe clujeni pe unde i-au prins. La final, Alex Chipciu a declarat că s-a simțit „abuzat fotbalistic”.

Probabil am intrat foarte relaxați în meci, am crezut că e un meci ușor. Nu știu ce să zic. Ne-am trezit cu 0-5 și e o mare umilință, e clar. Sincer, m-am și plictisit de mine să vorbesc la televizor, mă enervează rău de tot să mă văd așa. Nu știu dacă e ok pentru colegii mei, pentru că spun niște lucruri… Parcă momentul ăsta mă enervează rău de tot. Fotbalistic, ce să zic? M-am simțit abuzat fotbalistic în seara asta. Așa n-am mai trăit. Dacă aveam 20 de ani azi, cred că luam 3 cartonase roșii. Înnebuneam să îi văd cum joacă mingea cu călcâiul și ne dau balonul printre picioare. Ce pot să zic e că îmi doresc să prindă play-out-ul, nu ca să le doresc răul, dar mai vreau să jucăm cu ei. Mă duc acasă și în loc să visez copii și căței, o să-i visez pe Bauza și Bahassa în seara asta”, a declarat, printre altele, Chipciu. 

FCU Craiova – U Cluj 5-0

FCU Craiova: Gurău – R. Negru, Duarte, Danny Henriques, Huyghebaert – D. Albu, V. Achim – Baeten, Bauza, Bahassa – A. Chițu 
Rezerve: R. Popa – Paramatti, Mascarenhas, Zanfir, Van Durmen, Asamoah, G. Ganea, Ibrahim, Blănuță 
Antrenor: Nicolo Napoli 

U Cluj: Iliev – Fl. Ilie, Miron, G. Simion – Șt. Vlădoiu, Ov. Bic, Remacle, Oancea – Chiciu, Thiam, Fl. Haită 
Rezerve: Gorcea – Pițian, Ispas, Romario Pires, I. Filip, I. Stoica, L. Fulop, J. Gomes, Ad. Bălan 
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Policlinica Buna Vestire Craiova

Stadion: Stadion de Fotbal pentru municipiul Craiova 
Arbitru: Adrian Cojocaru / Asistenți: Ferencz Tunyogi și Adrian Vornicu 
Arbitru VAR: Ovidiu Hațegan / Arbitru AVAR: Petruța Iorgulescu

Nicolo Napoli și-a felicitat elevii, dar nu a fost deloc fericit când a văzut tribunele goale. Suporterii nu au putut să intre la meciul dintre FCU Craiova și U Cluj. Decizia i-a aparținut lui Adrian Mititelu, care nu își mai dorește probleme.

Este meritul băieților că am făcut un meci foarte bun. Am meritat cele cinci goluri și sunt bune cele trei puncte. Știam bine apărarea lor, dar este meritul jucătorilor. Pe Chițu l-am felicitat în vestiar. Și Blănuță a intrat și a dat gol. Meritul lor, ei joacă din teren. Bahassa și Bauza sunt fotbaliști mari, buni, se mișcă bine, știu jocul, se mișcă bine, fac goluri. Avem nevoie de asemenea jucători. Sper să nu pierdem la masa verde cu Sepsi. Este bine că am adus alte trei puncte echipei, iar acum urmează meciul de la București, cu Rapid. Asta este întrebare pentru patron. Nu. M-am întors și totul este în regulă. Este un greu, pentru un stadion atât de mare și frumos, fără suporteri. Sper că sunt fericiți pentru acest rezultat.  Noi încercăm să câștigăm punctele pentru ei, pentru societate, pentru toată lumea”,  a declarat Nicolo Napoli.

FCU Craiova – noua forță din Liga 1 sau întâmplarea etapei

Felul în care a jucat FCU Craiova în meciul cu U Cluj nu a făcut decât să pună în gardă fiecare adversar din Liga 1. Fotbaliștii din Bănie au demonstrat cât se poate de clar că sunt foarte tehnici și că ar putea să dea de pământ cu orice echipă pe care o întâlnesc, într-o zi bună. Totodată, momentan, elevii lui Napoli nu au arătat constanță. Aceștia au nevoie să lege victorii și jocuri spectaculoase.

foto: Facebook/fcucraiovaofficial

Politica