300 de tone de material antiderapant, pe drumurile din Dolj

Județul Dolj este sub egida zăpezii. Lucrătorii de la Societatea Pentru Lucrări de Drumuri și Poduri (SPLDP) au scos deja utilajele în stradă încă din timpul nopții. Potrivit președintelui Consiliului Județean (CJ) Dolj, Cosmin Vasile, toate utilajele tip Unimog cu lamă au fost puse la treabă. Lucrătorii SPLDP vor continua să acționeze fără oprire pe tot parcursul ninsorilor.

„Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile dinjudeț. Pe tot parcursul nopții s-a intervenit cu 56 de utilaje. Nu mai puțin de 300 de tone de material antiderapant au fost deja împrăștiate pe drumurile din județ.

Sunt folosite toate utilajele multifuncționale tip Unimog cu lamă și răspînditor material antiderapant, Truker cu lamă și răspînditor, tractoare cu lamă și răspînditor, autogredere și buldoexcavatoare. Până la această oră, au fost răspândite 300 de tone de material antiderapant.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Având în vedere ca în continuare ninge, lucrătorii SPLDP acționează fără oprire pentru a asigura condiții bune de trafic pe toate drumurile județene”, a spus președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, pe facebook.

Populare

Recomandări

Proiect: Dreptul de a conduce vehicule le va fi interzis până la 10 ani şoferilor sub influenţa drogurilor sau alcoolului

Un proiect legislativ care prevede, printre altele, interzicerea dreptului...

Cu fracuri și rochii de epocă „la purtător”. Craiovenii, chemați la paradă

Se împlinesc 120 de ani de la inaugurarea Parcului...

Revista Mozaicul, 25 de ani de apariție

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește luni, 25...

ANM: Căldura se prelungește până la sfârșitul lunii octombrie

Temperaturile vor rămâne mai ridicate decât cele normale pentru...