sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

300 de tone de material antiderapant, pe drumurile din Dolj

Județul Dolj este sub egida zăpezii. Lucrătorii de la Societatea Pentru Lucrări de Drumuri și Poduri (SPLDP) au scos deja utilajele în stradă încă din timpul nopții. Potrivit președintelui Consiliului Județean (CJ) Dolj, Cosmin Vasile, toate utilajele tip Unimog cu lamă au fost puse la treabă. Lucrătorii SPLDP vor continua să acționeze fără oprire pe tot parcursul ninsorilor.

„Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile dinjudeț. Pe tot parcursul nopții s-a intervenit cu 56 de utilaje. Nu mai puțin de 300 de tone de material antiderapant au fost deja împrăștiate pe drumurile din județ.

Sunt folosite toate utilajele multifuncționale tip Unimog cu lamă și răspînditor material antiderapant, Truker cu lamă și răspînditor, tractoare cu lamă și răspînditor, autogredere și buldoexcavatoare. Până la această oră, au fost răspândite 300 de tone de material antiderapant.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Având în vedere ca în continuare ninge, lucrătorii SPLDP acționează fără oprire pentru a asigura condiții bune de trafic pe toate drumurile județene”, a spus președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, pe facebook.

Politica