Dolj. Doi bărbați, reținuți pentru furt calificat

Doi bărbaţi, unul de 38 de ani, din municipiul Craiova, iar al doilea de 26 de ani, din judeţul Arad, au fost reținuți fiind bănuiţi de comiterea a patru infracțiuni de furt calificat.

„Ieri, 31 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi, unul de 38 de ani, din municipiul Craiova, iar al doilea de 26 de ani, din judeţul Arad, bănuiţi de comiterea a patru infracțiuni de furt calificat.

În fapt, aceştia sunt bănuiţi că în cursul lunii ianuarie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri (articole vestimentare, două biciclete sau bani) în dauna a patru persoane vătămate, din municipiul Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova, în cursul zilei de 31 ianuarie a.c., cei doi au fost depistaţi şi conduşi la audieri.

După audierea celor doi şi în baza probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pe cei doi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii a patru infracţiuni de furt calificat, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive”, potrivit Ipj Dolj.

Populare

Recomandări