marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj: Profesor de informatică reținut, după ce a întreținut relații sexuale cu o minoră

Un profesor de informatică din Gorj a fost reținut de polițiști pentru că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale l-au reținut marți pentru 24 de ore pe bărbatul, de 43 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor, scrie gorjonline.ro

Pe 5 decembrie 2022, Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată de către o femeie din comuna Logrești cu privire la faptul că fiica sa minoră ar fi întreținut relații sexuale cu o persoană majoră.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit gorjonline.ro, femeia avea o bănuială că, de ceva vreme, se întâmplă ceva necurat între fiica sa, în vârstă de 16 ani și bărbatul de 42 de ani, iar cu o seară în urmă prinsese o discuție din care reieșea că cei doi urmează să se întâlnească a doua zi. Mama fetei i-ar fi prins pe cei doi în timp ce întrețineau relații sexuale într-un apartament din Târgu Jiu și a sesizat poliția.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că în perioada iulie-noiembrie 2022, minora de 16 ani ar fi întreținut relații sexuale consimțite cu un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

Bărbatul va fi prezentat miercuri Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale.

Cel reținut este profesor de informatică la un liceu din Târgu Jiu, precum și la o unitate de învățământ din comuna Logrești.

Politica