joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Un severinean s-a aruncat în gol de pe un bloc

Un bărbat în vârstă de 37 de ani se zbate între viață și moarte la Spitalul Județean din Severin după ce ar fi încercat să se sinucidă aruncându-se în gol de pe un bloc. Medicii fac tot cele stă în putință însă șansele sale de supraviețuire sunt tot mai mici.

Nefericitul eveniment a avut loc duminică seara, într-un bloc situat la câteva sute de metri de  Serviciul Județean de Ambulanță Mehedinți din Drobeta Turnu Severin. Un bărbat de 37 de ani, din Drobeta Turnu Severin a căzut în gol, în scara unui bloc. Din primele verificări reiese că bărbatul locuia în blocul vecin și ar fi încercat să își pună capăt zilelor, aruncându-se în gol.

Locatarii au auzit bubuitura, iar, când au ieșit afară, au descoperit omul căzut. Autoritățile au fost sesizate și s-au deplasat de urgență la fața locului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a fost transportat de spital, însă starea sa este extrem de gravă, cu slabe șanse de supraviețuire.

„Am fost solicitați să intervenim pentru un pacient care a căzut în gol, în scara unui bloc. Nu se știe, încă, etajul de la care a căzut, se presupune că 3 sau 4. La locul solicitării, am găsit un tânăr care respira greoi, cu mult sânge în jurul lui. Vecinii au spus că au auzit o bubuitură și l-au găsit căzut. L-am aspirat și am luat primele măsuri la fața locului. L-am transferat la UPU a spitalului , dar starea lui este gravă”, a declarat medicul Horia Ene, din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul IPJ Mehedinți, care au deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs acest incident.

Politica