miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Amenzi de aproape 60.000 lei, în trafic

Polițiștii din Vâlcea au avut de muncă în acest weekend. Oamenii legii au aplicat nu mai puțin de 266 de amenzi în valoare totală de 59.635 de lei. Au fost reținute 34 de permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare.

„Polițiștii au legitimat peste 600 de persoane, au controlat 567 de auto și au efectuat peste 150 de testări de alcool și droguri, fiind aplicate 266 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de aproximativ 59.635 de lei.

Din totalul acestora, 86 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, una pentru consumul de băuturi alcoolice la volan, 11 pentru depășire neregulamentară și 4 pentru neacordare prioritate pietoni/vehicule. Totodată, 23 au fost aplicate pentru abateri ale pietonilor, 10 pentru abateri ale bicicliștilor și 3 pentru abateri ale căruțașilor, iar 128 pentru alte nereguli.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, pe parcursul acțiunilor au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice, 34 de permise de conducere(13 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 11 pentru depășiri neregulamentare, 1 pentru consumul de băuturi alcoolice, 4 pentru neacordare prioritate vehicule/ pietoni și 5 pentru alte abateri).

Totodată, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare și au fost constatate 6 infracțiuni, dintre care, 2 pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și 4 pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, au spus polițiștii.

Politica