miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. O șoferiță beată a intrat cu mașina într-un cap de pod

O tânără de 27 de ani, din comuna Runcu, a intrat cu mașina într-un cap de pod. Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, iar în urma testării a rezultat o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 27 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Runcu s-a produs un eveniment rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că o tânără de 27 de ani, din comuna Runcu, în timp ce conducea un autoturism pe DC 131 A Runcu, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, iar în urma testării a rezultat o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului”, potrivit IPJ Gorj.

Politica