miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident rutier grav în Olt. 5 persoane la spital, printre care o copilă de 4 ani

Un accident rutier a avut loc duminică pe DJ 546 A, între localitățile Schitu și Brebeni din județul Olt. Conform reprezentanților ISU, 5 persoane au fost transportate la spital. Între acestea se adla și o minoră de 4 ani. O femeie de 59 de ani a fost încarcerată și extrasă de pompieri.

„În urma accidentului rutier produs pe DJ 546 A, a rezultat o victimă încarcerată, femeie, în vârstă de 59 de ani, aceasta a fost extrasă de echipajele de pompieri, politraumatizată și predată echipajelor medicale.

La spital au fost transportate, în toatal, cinci victime cu diverse traumatisme prin accident rutier, printre acestea fiind și o minoră, în vârstă de patru ani, care prezenta traumatism cranio-cerebral și dureri la membrele inferioare”, au spus reprezentanții ISU Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii au fost prezenți, deasemenea, la fața locului. La volanul celor două autoturisme se aflau un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Slatina și un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din aceeași localitate.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Slatina și un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din aceeași localitate.

În urma evenimentului rutier, cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Politica