vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânără din Balș, beată, cu mașina-n parapet

O tânără de 27 de ani din Balș, județul Olt a fost protagonista unui incident în care, din fericire, nu au mai fost implicate și alte persoane. Tânăra s-a urcat la volan după ce a consumat alcool și din motive pe care polițiștii încă le cercetează, a ajuns cu mașina parapetul metalic de pe marginea părții carosabile. Șoferița a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de o tânără, în vârstă de 27 de ani, din orașul Balș, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, a intrat în coliziune cu parapetul metalic de pe marginea părții carosabile.

În urma evenimentului rutier, tânăra a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au spus polițiștii olteni.

Politica