sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Critici dure pentru Rotaru și CSU: „Nimeni n-a confirmat acolo, nimeni nu a făcut nimic”

Dinu Gheorghe îl critică pe Mihai Rotaru, pentru situația în care a ajuns CSU Craiova. Oltenii aveau pretenții de titlu, iar acum tremură pentru un loc de play-off. Una dintre problemele subliniate au făcut referire la felul în care a fost tratat Mirel Rădoi.

Dacă domnul Rotaru așa înțelege să contruiască o echipă… După atâția ani în care nimeni n-a confirmat acolo, nimeni nu a făcut nimic, probabil că va dura mulți ani această situație la Craiova. Probabil că la Craiova se întâmplă… Dolce farniente (n.r. dulce trândăvie) este acolo. Toată lumea stă bine-liniștită. Obiectivul este să își ia salariul în fiecare lună. A vrut Rădoi să facă ceva, l-au curățat imediat”, a declarat Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Fostul conducător din fotbalul românesc este de părere că în jurul patronului de la CSU Craiova există oameni care îl influențează în mod negativ. Nici Andrei Ivan nu a scăpat de critici, după evoluția din meciul cu FC Botoșani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rămân la părerea că de domnul Rotaru, așa cum se întâmplă în fotbalul nostru, se lipesc niște «influenceri» care îl manipulează în momentul acesta. Și, nu de acum, ci de mulți ani. Acum la Botoșani, cel mai slab jucător a fost Ivan, care poartă banderola de căpitan de echipă. Când îi dai cuiva banderola, trebuie să aibă atitudine, personalitate. Ivan ar fi trebuit să spună la pauză «Scoateți-mă, că vă încurc». Nu se poate așa… Dă un gol la patru meciuri, pupă stema și… Sunt lucruri minore, dar care atârnă greu în evoluția echipei”, a mai spus Dinu Gheorghe.

Politica