Româncă arestată pentru că și-a terorizat concubinul

O româncă de 38 de ani, stabilită în Italia, a fost arestată pentru că, luni la rând, și-a terorizat concubinul. L-a lovit cu diferite cratițe în cap și l-a mușcat de genunchi, iar bărbatul de 45 de ani a avut nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale.

Atacurile repetate, scrie Gazetta di Parma, au avut loc într-o locuință din Sissa Trecasali, Provincia Parma. Românca de 38 de ani locuia cu concubinul său în vârstă de 45 de ani, a cărui naționalitate nu a fost dezvăluită de anchetatori.

Din februarie 2022, bărbatul a ajuns de mai multe ori la spital cu răni pe corp, după ce a fost lovit în cap cu diferite cratițe, dar și bătut și mușcat de genunchi de iubita româncă. Sătul de agresivitatea partenerei lui, în decembrie acesta a reclamat-o la poliție. Carabinierii din Sissa Trecasali au emis un ordin de protecție, care o obliga pe femeie să se mute din locuință și îi interzicea, totodată, să se apropie la o distanță mai mică de 500 de metri de concubinul agresat, scrie digi24.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Femeia s-a mutat, însă la scurt timp s-a întors în casa bărbatului și a continuat să îl terorizeze.

Pentru a-l împiedica să aibă contact cu alte persoane, românca a smuls firele de la interfon și l-a constrâns, ori de câte ori era sunat la telefon, să spună că este singur în casă și că nu poate deschide ușa.

Pentru că a încălcat ordinul de restricție emis pe numele ei, miercuri carabinierii au decis arestarea româncei.

Populare

Recomandări