sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Gorj. Reduceri la abonamentele pentru parcările publice cu plată, la Târgu Jiu

Primăria Municipiului Târgu Jiu anunță cetățenii că, pot beneficia de reduceri consistente pentru abonamentele la parcările publice cu plată.

Astfel, deși abonamentul lunar costă tot 150 de lei, începând din acest an, un abonament pentru 3 luni va costa 400 de lei, un abonament pentru 6 luni va costa 700 de lei, iar un abonament pentru 12 luni va costa 1000 de lei.

”Începând din acest an, pot beneficia de reduceri consistente pentru abonamentele la parcările publice cu plată. Astfel, deși abonamentul lunar costă tot 150 de lei, un abonament pentru 3 luni va costa 400 de lei, un abonament pentru 6 luni va costa 700 de lei, iar un abonament pentru 12 luni va costa 1000 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Beneficiarii pot parca fără să mai plătească în orice parcare publică din municipiu, în perioada de valabilitate a abonamentului (aici nu sunt incluse parcările de reședință)”, spun reprezentanții Primăriei Târgu Jiu.

Abonamentele se plătesc la oricare dintre casieriile Primăriei Municipiului Târgu Jiu (situate la sediul Primăriei Târgu-Jiu, Bulevardul Constantin Brâncuși, nr. 19, sediul Direcției Impozite și Taxe, Bulevardul Republicii, bl.25, parter, Centrul de Încasare, Str. A.I. Cuza, bl. 15, parter, Centrul de încasare Abator, Bulevardul Victoriei, bl.196, parter), după ce, în prealabil, a fost înregistrată o cerere, la registratura instituției, în care se specifică perioada pentru care se solicită eliberarea acestora: 1, 3, 6 sau 12 luni.

Foto: Facebook/Primăria Municipiului Târgu Jiu

spot_img
spot_img

Politica