joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au venit la mall cu tractorul cu tot cu plug

Doi bărbaţi au băut, iar apoi s-au urcat într-un tractor cu plug și s-au dus la mall. Întregul incident a avut loc sâmbătă seara la Iulius Mall în Iași.

Pentru a-şi face curaj, cei doi au început să consume alcool la un bar din Bosia, o localitate aflată la circa 20 de km de Iași, în jurul orei 19, apoi pe la ora 22 au pornit spre oraș. Ajunși la mall, au reușit să treacă cu utilajul de bariera parcării. Ulterior, au parcat tractorul și au mers să se distreze: au mâncat la un restaurant din zonă, apoi au jucat păcănele la o sală de jocuri.

Tractorul cu plug a fost fotografiat în parcare și imaginea a fost postată pe internet de un utilizator Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În jurul orei 12 noaptea, un paznic al parcării a sunat la poliție, iar un echipaj venit la fața locului i-a oprit pe cei doi bărbați care se pregăteau să plece.

Polițiștii au stabilit că șoferul nu deținea permis de conducere, fiind în același timp beat. Testarea cu aparatul alcooltest a arătat că șoferul avea o alcoolemie de 0,95mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Pasagerul era și el beat, scrie ziaruldeiasi.ro. IPJ Iași a deschis în cazul șoferului un dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului.

Foto: Facebook

Politica