Glumă proastă la 112! Apelantul a primit o amendă uriașă

Pompierii și un echipaj medical SMURD s-au deplasat, duminică, în viteză la Cicir, Arad, unde un bărbat indicase la 112 că o mașină a căzut în Mureș, cu tot cu un om.

Bărbatul a sunat la 112 și a dat detalii. El a spus că o maşină în care se afla o persoană a căzut în apă, la o balastieră, în zona Cicir. A urmat mobilizarea echipelor de salvare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă și o misiune de căutare – salvare, la faţa locului fiind alocat şi un echipaj medical SMURD.

„Poliţiştii din Vladimirescu au fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că un autoturism, în care se află o persoană, ar fi căzut în Mureş. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj al ISU Arad, care, după primele verificări, a stabilit că cele reclamate nu se confirmă”, potrivit comunicatului ISU Arad.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii au început cercetările și au stabilit că bărbatul care a sunat intenţionat, pescuia ilegal împreună cu doi prieteni, când toţi trei au fost surprinşi de o persoană, potrivit digi24.ro

„În continuarea activităţilor desfăşurate, s-a stabilit că apelantul este un bărbat de 38 de ani, din Arad, care, în timp ce se afla cu alţi doi bărbaţi la balta din incinta unei balastiere din Cicir, unde intenţionau să pescuiască, a fost surprins de o altă persoană. Cei trei bărbaţi s-au speriat şi au fugit în direcţii diferite. Apelantul a fost sancţionat conform OUG 34/2008, pentru apelarea nejustificată a numărului de urgenţă 112, cu amendă în valoare de 4.000 de lei”, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Populare

Recomandări

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.04 – 09.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Mai multe tipuri de concedii, considerate vechime pentru stabilirea pensiei 

Mai multe tipuri de concedii sunt luate în considerare...

Donald Trump, pus sub acuzare în cazul starului porno Stormy Daniels

Marele juriu din Manhattan a votat să-l pună sub...

Și-a ținut mama mumificată acasă, pe canapea, timp de 15 ani

Un bărbat în vârstă de 76 de ani a...