vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO. Captură imensă de țigări la Frontiera Bechet. 384.000 de pachete ascunse într-un autocamion

Poliţiştii de frontieră au descoperit, în urma unui control amănunțit efectuat asupra unui autocamion, cantitatea de 384.000 de pachete cu țigări, estimată la o valoare de peste 1,5 milioane de euro. În punctul de Trecere a Frontierei Bechet, șoferul nu deținea documente de proveniență pentru acestea, iar autocamionul figura ca fiind încărcat cu produse de igienă personală.

La data de 21.01.2023, în jurul orei 12.40,  în Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui ansamblu rutier, un cetățean bulgar, în vârstă de 51 de ani. Șoferul transporta, conform documentelor prezentate, produse de igienă personală, din Bulgaria în România. În urma efectuării controlului amănunțit asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în compartimentul pentru marfă, în spatele paleților cu șervețele umede (metoda capac), mai multe baxuri ce conțineau 384.000 de pachete cu țigări, fără a avea aplicate marcaje fiscale. Țigările, în valoare totală de peste 1.500.000 de euro (7.680.000 lei), cât și autocamionul au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor la sediul I.T.P.F. Giurgiu”, informează Poliția de Frontieră.

În cauză, se derulează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova față de șoferul mijlocului de transport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica