joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pieton lovit mortal de o mașină. Autoturismul a fost găsit în curtea primarului

Ce a declarat edilul comunei la poliție

Un bărbat de 62 de ani a fost omorât într-un accident, iar mașina a fost găsită în curtea primarului. Edilul Sorin Bucurescu se află la poliție, unde să declarații. Potrivit polițiștilor gorjeni, primarul a susținut că la volan se afla un prieten, scrie presafarastapani.ro.

„Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că victima accidentului este un bărbat de 62 de ani, din comuna Slivilești care se afla în stare de inconștiență.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, în timp ce se deplasa pe DJ 673 Șiacu, calitate de pieton, în condiții ce urmează a fi stabilite în urma efectuării cercetărilor, a fost acroșat de un autoturism, care după producerea evenimentului a părăsit locul faptei, fără încuviințarea organelor de poliție.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului rutier bărbatul de 62 de ani a decedat, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj. Polițiștii efectuează cercetări pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Politica