miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Petre Daea a adormit la TV: „Ne auziți, domnule ministru?”

„Ei vor să facă rating pe sforăit? Să caute sforăitul atunci. Nu merită să comentez așa ceva”

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a adormit în direct la TV. Contactat de regia postului TV, după ce a răspuns la telefon, cât timp se pregăteau să intre pe post, se pare l-a luat somnul. Pe transmisiunea în direct se aude cum respiră greu şi chiar sforăie uşor, ceea ce a provocat amuzamentul prezentatoarelor.

Totul s-a petrecut în timpul emisiunii Decisiv, prezentate de Cătălina Porumbel, Gina Vacariu şi Mădălina Mihalache. Ministrul Daea a fost contactat ca să vorbească pe tema scumpirii produselor alimentare. În timp ce aștepta la telefon semnalul pentru a intra în direct, Daea se pare că a adormit.

Atunci când Mădălina Mihalache a dorit să intre în legătură cu el, l-a interpelat de mai multe ori, dar degeaba, iar în telefon se auzeau doar mici sforăituri. Mihalache a rămas serioasă, dar celelalte prezentatoare aproape au izbucnit în râs.

Policlinica Buna Vestire Craiova
Contactat sâmbătă, Petre Daea a susținut că el nu sforăie „nici noaptea” și că Antena 3 „vrea să facă rating pe sforăitul lui”, potrivit Libertatea.

„Ei vor să facă rating și pe somn. Și pe sforăit. Eu nu dorm nici noaptea, darămite ziua. Cum să adorm? Cine știe unde or fi dat ei telefon? Ei vor să facă rating pe sforăit? Să caute sforăitul atunci. Nu merită să comentez așa ceva. Este dincolo de imaginația mea” a fost prima reacție a lui Petre Daea.

Politica