vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Târgu Jiu a pregătit 6500 de cutii cu daruri pentru colindători

Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, așteaptă colindători, la Primărie, în perioada sărbătorilor de iarnă. Edilul a anunțat deja faptul că 6500 de cutii pline cu daruri au ajuns în oraș.

„Au venit darurile pentru colindători. Așa cum ne așteptam, încă din prima zi a intervalului programat pentru înscrieri s-au anunțat foarte multe grupuri. Cu cei înscriși ne vom întâlni săptămâna viitoare și le-am pregătit 6500 de cutii personalizate cu surprize. Vă așteptăm cu drag!”, a anunțat Marcel Romanescu.

Orice colindător sau grup de colindători, care își doresc să viziteze Primăria de sărbători, trebuie să își facă programare în acest sens. Nu vor putea intra să îl colinde pe primar mai mult de 30 de persoane, în același timp.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Așteptăm, cu bucurie, colindătorii, pentru care ne-am pregătit cum se cuvine, în perioada 12 – 15 decembrie! Avem surprize deosebite pentru copii, iar grupurile de colindători se pot înscrie luând legătura cu reprezentantul municipalității, doamna Mihaela Călinoiu, la numărul de telefon 0253.213.317, interior 213, în perioada 05 – 09 decembrie, între orele 09:00 și 15:00. Fiecare grup va fi format din maxim 30 de persoane, iar programările se vor face din 5 în 5 minute, în așa fel încât să putem primi cât mai mulți copii. Vă așteptăm cu drag!”, a transmis primarul, la începutul lunii decembrie.

Politica