sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alertă cu bombă la liceu! Peste 800 de elevi evacuați

O alertă cu bombă a fost înregistrată, miercuri, la Liceul „Mihail Kogălniceanu” din municipiul Vaslui. Potrivit realitatea.net, au fost evacuaţi peste 800 de elevi şi 60 de angajaţi ai unităţii de învăţământ.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, spun că alerta cu bombă a fost anunţată pe adresa de e-mail a Poliţiei Locale Vaslui, care a sesizat instituţiile abilitate.

„Astăzi, 7 decembrie 2022, ora 11:19, Poliţia Locală Vaslui a primit, pe adresa de e-mail a unităţii, un mesaj electronic referitor la amplasarea unor materiale explozive, în incinta unei unităţi de învăţământ – liceu, din municipiul Vaslui. Unitatea de învăţământ a fost evacuată. În cauză sunt efectuate verificări de către instituţiile abilitate, în vederea dispunerii măsurilor legale, conform competenţelor”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Circulaţia în zona liceului a fost restricţionată atât pentru pietoni cât şi pentru autovehicule.

Alerte similare cu bombă care s-au dovedit false au fost semnalate pe adresa de e-mail a Poliţiei Locale şi în cursul lunii noiembrie, când în decurs de 24 de ore au fost vizate o unitate şcolară, sediul unei bănci şi una dintre pieţele agroalimentare din municipiul Vaslui. 

sursa foto: realitatea.net

Politica