Tragedie la Vâlcea. Un minor a murit intoxicat cu monoxid de carbon. Sora, în stare gravă

Un minor de 14 ani din Brezoi, județul Vâlcea a murit intoxicat cu monoxid de carbon. Sora acestuia a ajuns la spital în stare gravă. Apelul către ISU Vâlcea a fost făcut de bunica celor doi, după ce băiatul n-ar fi răspuns la ușă încă de luni seara.

„Angajatii din cadrul ISU Vâlcea au fost sesizați marți, în jurul orelor pranzului, despre un minor in varsta de 14 ani din localitatea Brezoi care nu raspunde la ușa locuinței de aseară. Apelul a fost facut de către bunica și mătușa minorului care s-au panicat în lipsa unui răspuns.
La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de salvare ale ISU și SAJ. S-a reușit pătrunderea in apartament, cu ajutorul unei scări de fereastră pe balconul apartamentului. În urma patrunderii în apartament, au fost găsite două persoane, sora și frate, în stare de inconștientă.
Baiatul de 14 ani prezintă semne de rigiditate, iar fata, în vârstă de 26 de ani, stare de pierdere a cunoștinței. Din păcate, baiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate, fiind declarat decesul de către medicul de pe ambulanța. Fata de 26 ani a fost găsită în stare de inconștientă dar cu semne vitale, fiind preluată de catre echipajul SMURD Brezoi și transportată la spital.
În momentul patrunderii în apartament (pe geamul de la balcon ), în interiorul apartamentului s-a constatat ca sobele erau reci și ambele persoane se aflau în dormitor. Apelul a fost facut de către bunica împreună cu mătușa la ora 13.57.
Se continuă cercetările pentru stabilirea cauzei și împrejurările în care a avut loc tragedia”, potrivit ISU Vâlcea.

Populare

Recomandări

Doljeni prinși beți la volan de către polițiști

Doi doljeni au fost prinși de oamenii legii beți...

UPDATE/Explozie la o centrală termică din Olt. O persoană a murit

Update/ Din nefericire, conform IPJ Olt, bărbatul de 72...

Cod galben de vreme rea în jumătate de țară

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au emis două alerte...

Grav accident în Mehedinți. Două persoane au murit

Un grav accident de circulație a avut loc în...