Tragedie la Vâlcea. Un minor a murit intoxicat cu monoxid de carbon. Sora, în stare gravă

Un minor de 14 ani din Brezoi, județul Vâlcea a murit intoxicat cu monoxid de carbon. Sora acestuia a ajuns la spital în stare gravă. Apelul către ISU Vâlcea a fost făcut de bunica celor doi, după ce băiatul n-ar fi răspuns la ușă încă de luni seara.

„Angajatii din cadrul ISU Vâlcea au fost sesizați marți, în jurul orelor pranzului, despre un minor in varsta de 14 ani din localitatea Brezoi care nu raspunde la ușa locuinței de aseară. Apelul a fost facut de către bunica și mătușa minorului care s-au panicat în lipsa unui răspuns.
La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de salvare ale ISU și SAJ. S-a reușit pătrunderea in apartament, cu ajutorul unei scări de fereastră pe balconul apartamentului. În urma patrunderii în apartament, au fost găsite două persoane, sora și frate, în stare de inconștientă.
Baiatul de 14 ani prezintă semne de rigiditate, iar fata, în vârstă de 26 de ani, stare de pierdere a cunoștinței. Din păcate, baiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate, fiind declarat decesul de către medicul de pe ambulanța. Fata de 26 ani a fost găsită în stare de inconștientă dar cu semne vitale, fiind preluată de catre echipajul SMURD Brezoi și transportată la spital.
În momentul patrunderii în apartament (pe geamul de la balcon ), în interiorul apartamentului s-a constatat ca sobele erau reci și ambele persoane se aflau în dormitor. Apelul a fost facut de către bunica împreună cu mătușa la ora 13.57.
Se continuă cercetările pentru stabilirea cauzei și împrejurările în care a avut loc tragedia”, potrivit ISU Vâlcea.

Populare

Recomandări

Stoichiță îi vede campioni europeni pe Markovic, Albu, Baiaram, Ișfan și Screciu

Mihai Stoichiță are mare încredere în naționala de tineret...

ANM: Cod roșu de vânt în zonele înalte din Gorj și Vâlcea

Zonele înalte din şapte judeţe se află, marţi, sub...

Legea pensiilor speciale, aprobată cu scandal în comisii la Senat

Comisiile juridică, de apărare şi de muncă din Senat...

Mehedinți: Ministrul Virgil Popescu anunță că începe construirea unui gazoduct de 180 de km ce va străbate județul

Județul Mehedinți este principalul beneficiar al unui gazoduct care...