Slatina are campioni mondiali la fotbal-tenis

După eventul reuşit pe plan intern de echipa de fotbal tenis, Clubul Sportiv Municipal Slatina a punctat şi pe plan internaţional, componenţii săi având un aport important în câştigarea celor 11 medalii de aur de către reprezentativa ţării noastre la Campionatele Mondiale organizate în Alanya (Turcia).
Delegaţia României, condusă de către selecţionerul Frederico Tavares, a cucerit 11 medalii de aur şi una de argint la competiţia desfăşurată în perioada 30 noiembrie-2 decembrie în Turcia, la care a avut ca adversare reprezentativele naţionale ale Franței, Danemarcei, Ungariei, Italiei, Republicii Moldova, Slovaciei, Azerbaidjanului, Irakului, Algeriei, Statelor Unite ale Americii, Mexicului, Pakistanului, Albaniei, Ciprului de Nord, respectiv a ţării gazdă Turcia.

Performerul delegaţiei slătinene a fost Alex Sorean care a devenit triplu campion mondial (în proba de simplu, dublu, dar şi la triplu). Nagy Darius a obţinut două titluri mondiale (la dublu și la triplu), în timp ce Vasile Sorean jr. a urcat și el pe prima treaptă a podiumului împreună cu echipa naţională de triplu.

„Felicitări jucătorilor noştri care au cucerit tot ce se putea pe plan intern şi ne-au făcut mândri şi cu prestaţia lor la Campionatele Mondiale de fotbal-tenis. Anul 2022 a fost unul remarcabil pentru secţia de fotbal-tenis din cadrul CSM Slatina” – Sebastian Jecu, căpitan de echipă CSM Slatina.

Echipa de comunicare CSM SLATINA FOTBAL-TENIS

Populare

Recomandări

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 06.02 – 12.02.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 06.02 – 12.02.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...