Gorjeancă în vârstă de 19 ani, căutată de Poliție

O fată în vârstă de 19 ani, din comuna Săulești, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. După câteva zile, polițiștii gorjeni au fost sesizați cu privire la dispariția tinerei.

„Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina desfășoară cercetări în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a numitei DINA PATRICIA VIOLETA, de 19 ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliul său din comuna Săulești la data de 27 noiembrie a.c., iar până în prezent nu a mai revenit”, informează IPJ Gorj.

Semnalmente: înălțimea 1,55 metri, greutate 61 kilograme, păr șaten, față ovală, ochi căprui, prezentând un semn particular ce constă într-o cicatrice la sprânceana ochiului drept.La momentul plecării purta o geacă de culoare albastră, colanți de culoare negrii, iar în picioare adidași de culoarea albă.

„Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112”, este mesajul polițiștilor gorjeni.

Populare

Recomandări

Vâlcea. Turiști blocați la Cozia. Un copil de 1 an și jumătate între aceștia

Un grup de 4 persoane, printre care un copil...

45 de ani de închisoare, după ce a încercat să recreeze crimele odiosului Jeffrey Dahmer

Criminalii în serie și atrocitățile lor produc nu doar...

Craiova. Trei frați, acuzați de proxenetism cu minore

Trei frați cunoscuți în lumea interlopă din Craiova au...

Făina de greieri, acum și în România

Un magazin online din Baia Mare a pus la...