CFR: Călătorii în peste 30 de țări din Europa cu un singur bilet de tren

CFR Călători anunță reduceri de 20 la sută la Interrail Global Pass, o legitimație care oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 33 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia.

Reducerea de preț este valabilă în perioada 24–29 noiembrie 2022 și se aplică la Pass-urile valabile 15 zile, 22 zile și o lună.

Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (maximum doi copii însoțiți de un adult), scrie realitatea.net

Legitimaţia Interrail Global Pass oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 33 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia.

Ţările în care este valabil Interrail Global Pass–ul sunt: Austria, Belgia, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Irlanda, Luxemburg, Letonia, Lituania, Marea Britanie, Muntenegru, Macedonia, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ungaria.

Prețurile variază între 266 de euro pentru o legitimație valabilă 15 zile continuu și 402 euro pentru o lună continuu, la clasa a II-a pentru tineri, iar pentru adulți, prețurile pornesc de a 354,00 de euro.

Oferta Interrail Global Pass este vândută la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional, potrivit unui comunicat CFR. 

Populare

Recomandări

Un medic stomatolog, fost concurent la emisiunea Chefi la Cuțite, a murit!

Iulian spunea că nu a fost susținut financiar de familie...

Olanda și Suedia susțin aderarea României la Spaţiul Schengen

Ieri, 2 decembrie, Guvernul Suediei a obținut sprijinul Parlamentului...

Accident mortal la Leu

Accident mortal la Leu. Un bărbat de 46 ani...

Trei oameni la spital, după ce au intrat cu mașina în copac

Trei persoane au ajuns la spital, după ce au...