Tenismena cu cel mai frumos posterior este anti-alcool! Cum va petrece sărbătorile

Andreea Prisăcariu: „Mi-am găsit calea și vreau să explorez și să simt cu adevărat”

Andreea Prisăcariu, tenismena în vârstă de 22 de ani, nu consumă deloc alcool și că va avea foarte mare grijă în perioada sărbătorilor de iarnă cu alimentația, anul viitor având ca obiectiv pătrunderea în top 200 WTA.

“Rebela tenisului românesc” și-a invitat fanii la o discuție pe Instagram, unde a răspuns cu plăcare fiecărei întrebări. S-a declarat dezamăgită de anumite persoane, fără să le nominalizeze, care i-au promis că o vor ajuta în carieră. Chiar și fără sprijinul lor, Andreea Prisăcariu va lupta în continuare pentru a-și îndeplini ce și-a propus.

Sunt mai mult… mult mai mult de atât. Mi-am găsit calea și vreau să explorez și să simt cu adevărat. Oamenii care mi-au promis că mă vor salva nici măcar nu mi-au sărit în ajutor, așadar în viață trebuie să te salvezi singură”, a spus sportiva, potrivit cancan.ro.

Visurile mele s-au mărit și au devenit mai puternice. Despre ce simt în interiorul meu… e dur în ambele sensuri, personal și profesional, dar sunt o persoană puternică și continui să merg înainte”, a mai completat Andreea Prisăcariu.

“Niște seri de petrecere și dans”

Întrebată ce planurile are cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Andreea Prisăcariu a declarat: “Planuri pentru extra-sezon? Sper că niște seri de petrecere și dans”.

Totodată, a precizat că nu consumă alcool și că se gândește, deja, la viitorul sezon, motiv pentru care va fi foarte atentă ce consumă de Crăciun și de Revelion.

În primul rând, eu nu beau. În al doilea, am presezonul, nu am timp de pierdut, frate! Obiectivul meu pentru anul 2023 este să rămân sănătoasă și să munceasc mai mult decât toată lumea”, a mai spus “Rebela tenisului românesc”.

Populare

Recomandări

Un medic stomatolog, fost concurent la emisiunea Chefi la Cuțite, a murit!

Iulian spunea că nu a fost susținut financiar de familie...

Trei oameni la spital, după ce au intrat cu mașina în copac

Trei persoane au ajuns la spital, după ce au...

Accident cu ambulanța. Echipajul medical, rănit

Șoferul unei ambulanțe și o asistentă au fost răniți,...

Olanda și Suedia susțin aderarea României la Spaţiul Schengen

Ieri, 2 decembrie, Guvernul Suediei a obținut sprijinul Parlamentului...