marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cătălin Botezatu ar vrea o aventură cu Andreea Berecleanu, Mădălina Ghenea și Mihaela Rădulescu

„Am regretat-o în sensul bun, că nu mai sunt cu ea. Cu ea am regretat că s-a terminat”

Cătălin Botezatu a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a trecut prin proba sosurilor picante. Întrebările au fost atât de indiscrete, încât designerul a preferat să mănânce de mai multe ori în loc să răspundă, cu toate că a suferit de pancreatită acută și nu are voie să consume astfel de alimente iuți.

Cătălin Botezatu vrea o aventură de o noapte cu Andreea Berecleanu, Mădălina Ghenea și Mihaela Rădulescu. Chiar dacă are interdicție atât din partea medicului său, cât și din partea mamei, Cătălin Botezatu și-a asumat riscul și a mâncat și sos picant, doar ca să nu răspundă anumitor întrebări venite din partea lui Cătălin Măruță. A dezvăluit totuși care este femeia pe care o regretă cel mai mult, dar și cu ce vedete de la noi i-ar plăcea să aibă o aventură de o noapte.

Cătălin Botezatu vrea o aventură de o noapte cu Andreea Berecleanu, Mădălina Ghenea și Mihaela Rădulescu

Deși nu a dorit să fie citită întrebarea, la un moment dat a dat două nume importante din showbiz: Cristina ICH și Lidia Buble. Despre cea din urmă a oferit mai multe detalii, recunoscând că o place foarte mult ca femeie. „Pe asta chiar o iubesc, pe Buble, dintotdeauna. Și o să îmi placă mereu de ea”, a dezvăluit Cătălin Botezatu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La rege trag regine’

Când i-a menționat numele lui Dinu Maxer, nu a dorit să fie citită întrebarea, apoi a spus și că nicio femeie celebră căreia i-a făcut avansuri nu l-a refuzat vreodată. Atunci când Cătălin Măruță i-a cerut să menționeze trei nume ale unor vedete cu care și-ar dori o aventură de o noapte, le-a menționat rapid pe Andreea Berecleanu, Mădălina Ghenea și Mihaela Rădulescu. „Ce dacă sunt măritate? Am spus că aș vrea. Doamnelor, aș vrea! Am luat numai femei din astea top. La rege trag regine”, a spus Cătălin Botezatu la Pro TV, conform Fanatik.ro.

Cu cine i-ar plăcea să rămână pe o insulă pustie

O altă întrebare pusă de Cătălin Măruță în emisiune, la proba sosurilor picante, a fost legată de o vedetă feminină de la noi, cu care ar accepta să rămână pe o insulă pustie. A avut de ales dintre Bianca Drăgușanu, Andreea Mantea, Adelina Pestrițu și Anda Adam. Spre surprinderea tuturor celor prezenți în platou, designerul nu a ales-o pe Bianca, cea care a fost chiar fosta lui iubită, nici pe Andreea Mantea, colega lui de trust de la Kanal D. A ales, în schimb, numele Adelinei Pestrițu.

Ce relație regretă Cătălin Botezatu

Când a trebuit să spună care este relația pe care o regretă, a mărturisit că își asumă toate poveștile de dragoste trăite în trecut, însă există o femeie după care suspină și acum. Este vorba despre Vanda Vlasov, cea cu care a trăit clipe frumoase cu ani în urmă.

„Am regretat-o în sensul bun, că nu mai sunt cu ea. Cu ea am regretat că s-a terminat, cu Vanda Vlaslov. Surorile Vlaslov sunt pentru mine niște femei extraordinare. Am petrecut împreună o perioadă extraordinar de frumoasă. Le respect și le iubesc. Vanda a rămas într-unul din sertarele inimii mele. Nu am mai văzut-o, dar cred că este ok’, a mai dezvăluit Cătălin Botezatu.

Politica