vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTO/Câte operații estetice are Valentina Pelinel

Cum și-a început cariera soția lui Borcea

Mulți s-au întrebat dacă Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, a apelat până acum la intervențiile estetice. Se pare că a dat câteva mii de euro bune pe îmbunătățirile de acest fel, dar era o femeie superbă și în urmă cu mai bine de 20 de ani, înainte să calce pragul medicului.

Conform informațiilor publicate cu șase ani în urmă de Click.ro, Valentina Pelinel avea deja până în anul 2016 la activ mai multe operații. Și-a pus silicoane în SUA și a scos atunci din buzunar 6.000 de euro, iar alte 2.000 de euro au reprezentat plata pentru procedura de mărire a buzelor. O a treia sumă, în valoare de 7.000 de euro, s-ar fi dus în trecut pe fațetele dentare.

Cum și-a început cariera soția lui Borcea!

Înainte să devină cu adevărat un model celebru, Valentina Pelinel a urcat prima dată pe scenă în anul 1996 la Top Model România, iar în anul imediat următor, a decis să participe la un concurs de frumusețe. În urmă cu 21 de ani, lăsa și inhibițiile deoparte și poza topless pentru revista Stuff Magazin. Deși a recunoscut că este gurmandă, la fel ca soțul ei, Valentina Pelinel face constant sport și asta o ajută să evite dietele.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Amândoi suntem gurmanzi, dar amândoi suntem cumpătați și avem un stil de viață sănătos și echilibrat. Ne permitem să mâncăm ce ne place pentru că echilibrăm cu efortul constant din restul timpului. Fiecare merge la sala lui și avem programe de antrenament diferite. Nu ajung în punctul în care să fiu nevoită să dau multe kilograme jos, pentru că balansez foarte bine alimentația și sportul. Iar când ai trei copii care te provoacă la jocuri și activități dinamice toată ziua, kilogramele se dau ușor jos. Altfel îmi mențin în orice context rutina zilnică de sport și dietă corectă, fără să fac excese, dar și fără să îmi impun restricții drastice. Ca în orice în viață, echilibrul este cheia succesului”, a declarat Valentina Pelinel, pentru ciao.ro.

Cum se menține în formă

Valentina Pelinel nu se înfometează, însă are grijă când vine vorba despre caloriile pe care le pune în farfurie. Cu toate că arată senzațional, nu se poate abține atunci când îi pică privirea pe un desert, în mod special unul cu cafea sau ciocolată.

Sunt adepta unui stil de viață echilibrat, ceea ce presupune alimentație corectă, sport regulat și o viață emoțională echilibrată. Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare. De aceea încerc tot timpul să balansez consumul de calorii. Practic sport regulat, dar asta nu înseamnă că nu mă bucur de un desert bun, o porție de paste delicioase sau de un fel special de mâncare gătită. Aș mânca oricând cu plăcere salam de biscuiți sau ecler cu cafea, a mai dezvăluit Valentina Pelinel, pentru sursa citată anterior.

Politica