vineri, februarie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Dolj. Crimă la Calafat

Un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost înjunghiat în gât cu un cuțit. Autorul este un tânăr de 23 ani. Se pare că cei doi au avut un conflict. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei.

”La data de 21 noiembrie a.c., ora 16.42, polițiștii Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați prin apel de urgență 112, de un tânăr de 23 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în satul Golenți, ar fi omorât o persoană. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, fiind găsit apelantul precum și un bărbat de 56 de ani, tot din satul Golenți, în stare de inconștiență”, potrivit comunicatului IPJ Dolj.

La faţa locului a fost solicitată şi o ambulanță din cadrul SAJ Dolj, din păcate fiind constatat decesul bărbatului de 56 de ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a fost constituită echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Poliției Municipiului Calafat și Serviciului Criminalistic.

”În fapt, în cursul zilei de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 16.00, în locuința bărbatului de 56 de ani, din municipiul Calafat, sat Golenți, în urma unui conflict spontan, acesta ar fi fost lovit cu un cuțit în zona gâtului, de tânărul de 23 de ani, lovitură în urma căreia a rezultat decesul primului”, se mai arată în comunicat.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările au fost preluate în anchetă proprie de către procurorul criminalist, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Dolj.

Politica