sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTO! Băiețelul lui Reghe a împlinit 6 luni: „Te iubim, mama și tata”

Cum a fost fotografiat micuțul

Băiețelul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc a împlinit 6 luni, iar tatăl lui a postat o imagine emoționantă pe contul de Instagram, alături de care a scris un mesaj. Liam seamănă tot mai mult cu mama lui, iar admiratorii au observat acest dedaliu.

La Mulți Ani, Băiatul Meu! Te iubim, mama&tata. #6monthsold”, a scris Laurențiu Reghecampf pe pagina de Instagram, în dreptul unei fotografii cu Liam.

Pe 3 octombrie, la aproximativ 48 de ore de când s-a bătut cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și-a creștinat băiețelul pe care îl are cu Corina Caciuc. La o biserică din București, Liam Simeon a primit taina botezului. Acolo, părinții lui, vizibil emoționați, s-au îmbrăcat în costume elegante, au făcut chiar și o poză de familie. Alături de invitații lor, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc s-au îndreptat către restaurantul din nordul Bucureștiului unde a avut loc petrecerea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Părinții, alături de specialiști, au pregătit decoruri speciale pentru invitații lor, totul în cinstea băiețelului. Liam Simeon Reghecampf a avut la petrecerea lui de botez zeci de invitați, care s-au distrat pe muzica lui Marius Mihalache & Band, Robert Band și Fata cu Vioara.

Politica