FOTO! Băiețelul lui Reghe a împlinit 6 luni: „Te iubim, mama și tata”

Cum a fost fotografiat micuțul

Băiețelul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc a împlinit 6 luni, iar tatăl lui a postat o imagine emoționantă pe contul de Instagram, alături de care a scris un mesaj. Liam seamănă tot mai mult cu mama lui, iar admiratorii au observat acest dedaliu.

La Mulți Ani, Băiatul Meu! Te iubim, mama&tata. #6monthsold”, a scris Laurențiu Reghecampf pe pagina de Instagram, în dreptul unei fotografii cu Liam.

Pe 3 octombrie, la aproximativ 48 de ore de când s-a bătut cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și-a creștinat băiețelul pe care îl are cu Corina Caciuc. La o biserică din București, Liam Simeon a primit taina botezului. Acolo, părinții lui, vizibil emoționați, s-au îmbrăcat în costume elegante, au făcut chiar și o poză de familie. Alături de invitații lor, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc s-au îndreptat către restaurantul din nordul Bucureștiului unde a avut loc petrecerea.

Părinții, alături de specialiști, au pregătit decoruri speciale pentru invitații lor, totul în cinstea băiețelului. Liam Simeon Reghecampf a avut la petrecerea lui de botez zeci de invitați, care s-au distrat pe muzica lui Marius Mihalache & Band, Robert Band și Fata cu Vioara.

Populare

Recomandări

Se anunță noapte albă la Craiova. Mititelu a bătut pe CSU

Premieră în fotbalul craiovean, FCU Craiova învinge echipa lui...

Un medic stomatolog, fost concurent la emisiunea Chefi la Cuțite, a murit!

Iulian spunea că nu a fost susținut financiar de familie...

Trei oameni la spital, după ce au intrat cu mașina în copac

Trei persoane au ajuns la spital, după ce au...

Accident cu ambulanța. Echipajul medical, rănit

Șoferul unei ambulanțe și o asistentă au fost răniți,...