FOTO! Gabriela Prisăcariu, surpriză mare din partea lui Dani Oțil: „Divorțez!”

„Te așteptai? Cel mai frumos cadou de 30 de ani. Super!”

Gabriela Prisăcariu împlinește vârsta de 30 de ani peste câteva zile. Soția prezentatorului TV a avut parte de o surpriză neașteptată din partea lui Dani Oțil, asta pentru că matinalul de la Antena 1 a surprins-o cu un cadou la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au obișnuit urmăritorii cu umorul său specific, iar cei doi își țin fanii la curent pe rețelele de socializare cu cele mai amuzante întâmplări din viața lor. De această dată, Dani Oțil a fost cel care i-a mărturisit soției sale că i-a luat o mașină de spălat, cadou de ziua ei de naștere, iar reacția soției sale a fost una neașteptată.

”Am vrut să-ți spun că faci 30 de ani și am luat o mașină de spălat. E tot ce-ți dorești. Avem una care merge, dar… ți-ai dorit o mașină? E nouă! E ce trebuie. Te așteptai? Cel mai frumos cadou de 30 de ani. Super! Acum avem două mașini de spălat.”, i-a transmis Dani Oțil soției sale.

”Doamne… așa surpriză. Sunt foarte fericită. Nu! ( n.red se aștepta la o asemenea surpriză).

Mai sunt doar câteva zile până când Gabriela Prisăcariu își va sărbători ziua de naștere, iar soția prezentatorul TV își dorește să primească din partea soțului ei o bijuterie prețioasă, mai exact un inel cu diamante.

Că tot se apropie ziua mea… @daniotil poate nu știi ce să îmi iei cadou.’‘, a scris Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.

Populare

Recomandări

Accident mortal la Leu

Accident mortal la Leu. Un bărbat de 46 ani...

Se anunță noapte albă la Craiova. Mititelu a bătut pe CSU

Premieră în fotbalul craiovean, FCU Craiova învinge echipa lui...

Accident cu ambulanța. Echipajul medical, rănit

Șoferul unei ambulanțe și o asistentă au fost răniți,...

Olanda și Suedia susțin aderarea României la Spaţiul Schengen

Ieri, 2 decembrie, Guvernul Suediei a obținut sprijinul Parlamentului...