Mehedinți. Aladin Georgescu rămâne, prin vot democratic, cel mai puternic om politic din județ

A fost reales din nou de către colegi în cea mai mare funcție politică din județul Mehedinți.

În aceste zile a avut loc Conferința Județeană a PSD Mehedinți, în cadrul căreia, președintele Consiliului Județean Mehedinți, avocatul Aladin Georgescu, a fost reconfirmat la conducerea social democraților din județ.

La capătul unui adevărat tur de forță, în timpul căruia toate organizațiile locale ale PSD Mehedinți și-au ales conducerea, a venit punctul culminant: Conferința Județeană.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cel mai puternic partid din județ, care domină practic administrația publică de la nivel local și județean și-a ales conducătorii. La evenimentul politic au participat și oaspeți de seamă, mai exact ministrul Sănătății – Alexandru Rafila și președintele PSD și al Camerei Deputaților – Marcel Ciolacu. De asemenea, la conferința județeană au mai fost prezenți ministrul Agriculturii, Petre Daea, mehedințean de baștină, precum  și ministrul Transporturilor, bănățeanul Sorin Grindeanu.

„Suntem singurul partid care ține cu românii. Nu vă ascund că sunt mândru că fac parte din această familie și sunt mândru că vă am alături. Cei mai mulți dintre dumneavoastră, dragi colegi, aveți ștate vechi în PSD și am parcurs împreună un drum, de multe ori presărat cu obstacole și provocări, unele generate de cauze independente de noi, dar altele generate de orgoliile noastre. Cei care ne aflăm în această sală, am convingerea că le-am depășit și le-am și lăsat în urmă”, a declarat liderul PSD Mehedinți, Aladin Georgescu.

Populare

Recomandări

Șapte mii de olteni sunt șomeri

Șapte mii de olteni sunt șomeri, peste trei mii...

A plecat la școală și nu s-a mai întors acasă. Dacă o vedeți, anunțați la 112

Vineri, 22 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale...

„Salvatori din pasiune”. 24 de tineri au absolvit!

24 de tineri olteni au devenit „salvatori din pasiune”....

Copilul unei profesoare și al unui afacerist a recidivat. Acuzații grave de corupere sexuală și pornografie infantilă, chiar în sala de clasă!

Vineri dimineață (22 septembrie a.c.), redactorul “Jurnalului Olteniei” care...