joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rădoi mai are doar trei luni să-l convingă pe Rotaru că merită să rămână la CSU

Mirel Rădoi are parte de încrederea conducerii, chiar și după ce s-a contrat puțin cu Rotaru și Cârțu, în urma deciziei de a exclude din lot 4 fotbaliști. Președintele clubului spune că nu se pune problema ca antrenorul să plece în acest moment, dar a explicat faptul că tehnicianul va fi evaluat la finalul iernii, apoi se va lua o decizie în acest sens.

Nu are nicio treabă (n.r. despre plecarea lui Rădoi de la Craiova). Își dau mulți cu părerea, nu există așa ceva. El când a venit la echipă, eu am purtat discuțiile. Am stabilit clar că evaluarea lui va fi după iarnă. Omul a preluat niște situații. Vedem”, a spus Sorin Cârțu, la Fotbal Club.

Sorin Cârțu nu s-a ferit să recunoască faptul că Rotaru e jupânul al CSU. Astfel, orice acțiune a angajaților va fi cântărită de patron: „Poate să tragă un semnal de alarmă. Sunt treburi interne (n.r despre amenda primită). Probleme interne. Cuantumul, astea stabilim între noi, el (n.r. Mihai Rotaru) e jupânul nostru, șeful nostru. Practic e să nu prejudiciezi niște interese la care ne gândim toți. Hai, să-l lăsăm pe Mirel Rădoi”, a precizat Cârțu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica