A vrut să-și arunce copilul în fața mașinilor susținând că ”este posedat”

O femeie s-a ales cu dosar penal după ce a vrut să-și arunce fata de aproximativ 7 ani în fața mașinilor. Ea a fost împiedicată la timp de mai mulți trecători.

Incidentul a avut loc pe 3 octombrie, pe o stradă aglomerată din Constanța.

Trecătorii au rămas șocați când au văzut-o pe femeie alergând cu copilul în brațe și bolborosea cuvinte care sunau a descântec.

Martorii au declarat că femeia susținea că fata ei este posedată și că, aruncând-o în fața mașinii, scăpa de ”tot ce este necurat din ea”.

După intervenția trecătorilor, femeia a susținut ca ar fi vrut să protejeze fata de cei care o filmau. Aceasta a plecat cu fiica sa într-o mașină. Autoturismul a fost ridicat de poliție, după ce a fost lăsată în mijlocul unei parcări, potrivit Știri de Cluj.

”Astăzi, 3.10.2022, mă aflam în drum spre casă, când dintr-o dată zăresc în fața mea o doamnă cu o fetiță în brațe. Fetița era dezbrăcată, dar acoperită cu un cearceaf peste și îi spunea descântece. Mi s-a părut ceva ciudat și am urmărit-o cu scopul de a vedea ce face.

După 5-10 minute de mers cu copilul în brațe, a pus-o jos, precizez că era în picioarele goale și a legat-o la ochi, mai precis i-a acoperit toată fața la copil cu cearșaful, după care a luat-o înapoi în brațe și a intrat în mașină, ea s-a pus pe partea dreaptă iar fetița era afară, în fața ei și femeia o lega de mâini cu geanta!”, a declarat un martor.

”Am intervenit! Eu împreună cu un domn din spatele meu. A luat fetița în brațe și ne-a zis că „Ea vede tot, este posedată”. Și a lăsat mașina deschisă și a început să alerge. Am sunat la poliție. A vrut să arunce copilul în stradă în fața mașinilor, nu am lăsat-o să facă așa ceva! A venit poliția, ce credeți că s-a întâmplat? Au lăsat-o să plece zicând că nu are ce să-i facă! Să sperăm că rămâne în viață copilul!”, a mai spus martorul.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului/

”În cursul zilei de 3 octombrie, polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din municipiul Constanța, o femeie ar aplica rele tratamente copilului său. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat-o pe femeia în cauză, precum și pe copilul pe care îl ținea în brațe. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului. Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt. De asemenea, polițiștii au transmis o sesizare către D.G.A.S.P.C. Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale, conform competențelor”, au transmis reprezentanții IPJ.

Femeia a susținut, la audieri, că, de fapt, copilul avea febră și că ar fi sunat medicul, însă tratamentul indicat nu își făcea efectul așa că a decis să îl scoată afară să se răcorească.

Protecția copilului spune că a identificat rudele femeii și că vor încredința copilul cel mai probabil rudelor până la finalizarea anchetei sociale și a poliției.


Foto: captură video

Populare

Recomandări

Vâlcea. Turiști blocați la Cozia. Un copil de 1 an și jumătate între aceștia

Un grup de 4 persoane, printre care un copil...

Craiova. Trei frați, acuzați de proxenetism cu minore

Trei frați cunoscuți în lumea interlopă din Craiova au...

Gala fotbalului doljean, la Craiova

Tinerii fotbaliști doljeni, dar și antrenorii lor, reprezentanți ai...

45 de ani de închisoare, după ce a încercat să recreeze crimele odiosului Jeffrey Dahmer

Criminalii în serie și atrocitățile lor produc nu doar...