marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Șoferul care a ucis un om pe DN 55, prins

Șoferul care a ucis un om pe DN55, în Călărași și a fugit de la fața locului a fost prins. Este vorba despre un tânăr de 21 ani din Bistreț.

”În continuarea activităţilor privind decesul bărbatului de 48 de ani, pe D.N. 55, în comuna Călăraşi, eveniment produs în seara zilei de 01 octombrie 2022, o echipă complexă de polițiști s-a deplasat la fața locului, fiind efectuate cercetări și investigații pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

În urma activităților desfășurate, a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din comuna Bistreț, bănuit de comiterea accidentului rutier.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”În fapt, tânărul este bănuit că în seara zilei de 01 octombrie 2022, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 55, în localitatea Călăraşi, ar fi surprins şi accidentat mortal un bărbat de 48 de ani, în calitate de pieton. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificat după aproximativ 24 de ore de la producerea evenimentului”, se mai arată în comunicat.

Tânărul a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

În cursul acestei zile, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Reamintim că, pe 1 octombrie, un bărbat de 48 de ani din Ocolna a fost găsit mort pe marginea drumului. Când polițiștii au ajuns la fața locului, persoana decedată nu a avut acte de identitate asupra sa, iar oamenii legii nu i-au putut stabili identitatea.

Primarul din Călărași a făcut atunci apel la oameni să ajute la prinderea vinovatului.

Politica