vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O ambulanță a lovit mortal un biciclist

Accident mortal luni dimineață, 3 octombrie, pe DN 25 în județul Galați. O ambulanță care se afla în misiune a lovit mortal un biciclist. Este vorba despre un bărbat de 30 ani, din comuna Vânători.

Potrivit IPJ Galați, totul s-a întâmplat în jurul orei 05:00 pe DN24, între localitățile Munteni și Tecuci.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați – Biroul Drumuri Naționale și Europene au stabilit faptul că un bărbat de 64 ani, în timp ce conducea o autospecială tip ambulanță, cu direcția de deplasare către municipiul Tecuci, la km 25+300 ar fi surprins și accidentat mortal un biciclist care s-ar fi deplasat în apropierea axului drumului în același sens de mers, notează romania24.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ambulanța avea în funcțiune sistemele luminoase deoarece transporta un pacient. În urma impactului, biciclistul a decedat. Biciclistul nu purta nici un element reflectorizant, iar bicicleta nu era echipată cu lumini sau elemente reflectorizante, în afară de catadioptrii de la pedale.

Zona producerii acestui accident rutier este neiluminată. Conducătorul ambulanței posedă permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a se stabili împrejurările în care s-a petrecut acest tragic accident rutier.

Politica