Vâlcea. Dispensar nou la Budești

Comuna Budești are parte de o investiție importană. Este vorba despre un nou dispensar medical. Conform gazetavalceana.ro, primarul Ion Vlădulescu a și demarat procedurile pentru construirea unui nou dispensar uman în localitate, pe lângă cele două deja existente.

Documentele au fost depuse la Compania Națională de Investiții, iar lucrările vor începe, cel mai probabil, anul viitor. Noul dispensar medical va fi situat în centrul comunei și va fi realizat la cele mai înalte standarde de calitate, cu spații de depozitare, sterilizare, zone de triere și recoltare. Vor exista mai multe cabinete medicale, de diferite specialități, dar și o farmacie.

”Am întocmit deja documentația pentru noul dispensar medical și se pare că vom primi finanțarea necesară. Cel ma probabil, lucrările vor începe anul viitor, licitația urmând a fi făcută de Compania Națională de Investiții. Noi vom pune terenul la dispoziție. Valoarea investiției este destul de mare pentru că vorbim totuși de o clădire nouă de aproape 400 de metri pătrați, cu toate dotările, cu cabinete medicale, săli de așteptare, farmacie și tot ce înseamnă desfășurarea unui act medical corect. Valoarea finală se va afla după licitație”, spune primarul comunei Budești, Ion Vlădulescu.

Populare

Recomandări

Bătrân dat dispărut la Malu Mare

Un bărbat de 68 de ani a fost dat...

Un medic stomatolog, fost concurent la emisiunea Chefi la Cuțite, a murit!

Iulian spunea că nu a fost susținut financiar de familie...

Trei oameni la spital, după ce au intrat cu mașina în copac

Trei persoane au ajuns la spital, după ce au...

Accident mortal la Leu

Accident mortal la Leu. Un bărbat de 46 ani...