miercuri, aprilie 17, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dezvăluirea lui Adrian Mititelu despre transferul lui Juan Bauza: „Mi-au cerut preţul!”

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a dezvăluit că a avut două oferte pentru decarul său, argentinianul Juan Bauza, însă nu de la FCSB, unde totul a rămas la nivel declarativ din partea omologului său, Gigi Becali.

Potrivit lui Mititelu, de serviciile lui Bauza au fost interesate două formaţii din zona Golfului, care i-au solicitat patronului oltenilor un preţ de vânzare pentru fotbalistul său. Accidentarea din meciul cu FCSB a împiedicat transferul, iar oricum şeful de la FCU Craiova l-ar fi cedat pe Bauza doar în cazul unei oferte foarte bune. Planul conducerii oltene este să îşi ţină cel mai tehnic jucător măcar până la perioada de transferuri de vară.

„Nu e vorba de oferta de la FCSB, că n-a fost nicio ofertă reală de la FCSB, n-au fost decât aceste discuţii pe care le ştiţi şi dumneavoastră că le-a făcut domnul Becali. Ofertele au fost de la două cluburi din Golf, mai mare, în sensul că mi-au spus <<domne, vreau să ne spuneţi un preţ pe el!>>. Adică, oamenii au vrut să discute despre vânzarea lui Bauza. Numai că noi nu aveam nicio intenţie să îl vindem acum. Pe de altă parte, la etapa următoare, s-a şi accidentat la meciul cu FCSB.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Discuţiile s-au întrerupt. N-am mai înaintat un preţ şi vă spun sincer că mă gândesc bine, dacă primeam o ofertă mai mare, până la urmă, probabil că cedam. Dar planul nostru este să îl ţinem cel puţin până la vară”, a declarat Adrian Mititelu, în exclusivitate pentru Prima Sport 1, în cadrul unei intervenţii telefonice la emisiunea Fotbal Show.

Răspuns pentru acuzaţiile aduse de Rapid

Adrian Mititelu a reacţionat în exclusivitate la Prima Sport 1 cu privire la suspendarea de doar o etapă a lui Cristian Săpunaru şi a amenzii primite de echipa sa în urma incidentelor de la finalul meciului cu Rapid, când oltenii s-au impus pe teren propriu cu 1-0.
Mititelu şi-a exprimat nemulţumirea faţă de hotărârea luată de Comisia de Disciplină din cadrul FRF, fiind deranjat de faptul că, în mod constant, gruparea pe care o patronează este supusă sancţiunilor.

„Ce să spun că dacă mai spun ceva mă trezesc iar cu un milion de înjurături şi reproşuri, aşa că prefer să mă abţin. Mai ales că aveam foarte mulţi amici rapidişti şi amiciţia s-a încheiat după acest eveniment care a avut loc la Târgu Jiu şi care 100 % nu se datorează clubului nostru sau mie, ci datorită gesturilor şi acţiunilor acestui jucător, unul valoros de altfel ca şi fotbalist, dar cu mari probleme de comportament.
Până la urmă tot noi am ieşit mai prost de aicea, cu 50.000 de lei amendă. În fiecare an, plătim câte 4-500.000 de lei, dacă nu chiar mai mult pentru chestiuni de organizarea meciului, pentru suporteri. Noi, evident, nu avem capacitatea să ţinem sub control astfel de evenimente. În schimb, ni se pun în cârcă tot felul de lucruri. Ce pot să fac eu la organizarea unui meci, când ai mii de suporteri la stadion?”, a mai explicat Mititelu.
Finanţatorul oltenilor a vorbit şi despre acuzaţiile referitoare la oamenii prezenţi pe culoare la finalul partidei, pe care, de asemenea, le-a negat.

„Nu e adevărat, asta este o diversiune de cei de la Rapid pentru a distrage atenţia de la gestul lui Săpunaru. Acei oameni au apărut după ce scandalul lui Săpunaru a căpătat proporţii şi erau nişte oameni care erau în zona mixtă. Oamenii s-au urcat pe furiş. Degeaba mă acuză pe mine, era o chestiune neprevăzută. Nu a venit nimeni să bată pe cineva!”, a completat Adrian Mititelu.

sursa: primasport.ro

Politica