vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Un jandarm participă la ”Internațional Stars Tournament”

Un jandarm mehedințean participă la competiția sportivă ,,Internațional Stars Tournament”, care se desfășoară în perioada 24-25 septembrie a.c., pe arenele sportive din Drobeta Turnu Severin.

Este vorba despre plutonier adjutant șef Cosmin Munteanu, pentru care fotbalul este o pasiune, iar majoritatea timpului liber îl alocă inițierii și pregătirii copiilor de la Clubul Sportiv Luceafărul, din Drobeta Turnu Severin, potrivit colegilor săi.

”De-a lungul timpului, a împărțit tainele acestui sport cu zeci de copii și tineri pe care i-a pregătit, investind în ei încredere, timp și speranțe pentru dezvoltarea sportului mehedințean”, au spus reprezentanții Jandarmeriei Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cosmin Munteanu și-a descoperit pasiunea pentru acest sport la vârsta de 7 ani, când a început să joace fotbal la diverse cluburi sportive din Drobeta Turnu Severin, continuând să evolueze ca jucător la echipele din cadrul Ligilor a III-a și a IV-a la fotbal, iar din anul 2012 este antrenor la Clubul Sportiv Luceafărul.

A participat la numeroase turnee naționale și internaționale mărturie fiind nenumăratele medalii şi trofee câştigate de-a lungul timpului.

Astfel, în străinătate 2014 – medalia de bronz la turneul de la Frankfurt(Germania); 2015- medalii de argint și bronz la turneul de la Hazebrouk (Franța).

În țară, medalie de aur câștigată în 2013 la turneul de la Slatina; 2013-medalie de argint turneul de la Arad; 2014- medalie de aur la turneul de la Orșova; medalie de argint si bronz la turneul de la Craiova; 2015- medalii de aur și bronz la turneul de la Timișoara; medalia de argint la turneul internațional organizat în Drobeta Turnu Severin.

”De atunci, au urmat alte competiții, alte rezultate de care Cosmin este mândru, dar și proiecte umanitare pentru organizarea spectacolelor caritabile axate pe fotbal pentru susținerea unor cazuri sociale, sau a persoanelor cu grave probleme de sănătate.

Zilele acestea, Cosmin este alături de elevii săi, convins că vor obține la turneul sportiv rezultate foarte bune, iar rasplata muncii și efortului colectiv, nu va întârzia să apară”, au mai spus reprezentanții jandarmeriei.

Plutonierul adjutant șef, Cosmin Munteanu lucrează în cadrul Jandarmeriei Mehedinți din anul 2006, în prezent își desfășoară activitatea în cadrul unui detașament de pază și protecție instituțională.

Politica