joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O familie a primit o factură de aproape 33.000 de lei la curent: „Facem credit la bancă”

O familie a primit în luna iulie o factură la energia electrică de aproape 33.000 de lei, iar acum sunt nevoiți să facă un credit bancar pentru a putea plăti suma.

Cristina Deac locuiește împreună cu soțul și copilul într-o casă cu două etaje, în Săliște, Sibiu, iar în luna iulie a primit o factură de 32.836 de lei la energia electrică, reprezentând o regularizare de patru ani. Citirea nu s-a mai făcut din mai 2019, pe motiv că furnizorul „nu are cititori”, iar compania a calculat consumul de energie cu tariful actual, scrie Ora de Sibiu.

Potrivit sursei citate, proprietarii au achitat facturi lunare cu sume cuprinse între 200 și 800 de lei. Familia ia în calcul să facă un împrumut bancar pentru a putea plăti suma exorbitantă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Noi acum trebuie să facem un credit la bancă pentru această factură, care după spusele lor ar trebui să fie și mai mare de atât, pentru că de anul acesta, tariful s-a schimbat, deși cei de la Electrica au făcut calculul în funcție de tariful de astăzi”, spune Cristina Deac.

Aceasta mai spune că singura soluție primită de la Electrica a fost să plătească jumătate de sumă, iar mai apoi eșalonat.



Politica