FOTO/VIDEO. Se refac locuințele incendiate din satul Buzduc

Lucrările de refacere a caselor din satul Buzduc, arse sau afectate de incendiul care a avut loc în urma cu aproape doua luni, sunt în plină desfășurare. Marți dimineața, se lucrează la refacerea acoperișului uneia dintre casele arse.

După ce acoperișul va fi gata, se va începe munca la refacerea interiorului casei respective, a pereților, tavanelor, apoi se va merge la următorul proiect. Sunt 5 oameni care muncesc pentru ca locuințele să fie refăcute. Marți, pe șantier, a fost prezent și Prefectul județului Dolj, Dan Diaconu.

Reamintim că un incendiu de amploare a avut loc în luna iulie, în satul Buzduc al comunei doljene Drăgotești. Doi oameni s-au intoxicat cu fum, iar unul a suferit o luxație. 7 case au ars în urma incendiului, 3 integral, iar ISU anunța peste 20 de gospodării afectate.

În urma incidentului, Nicolae-Ionel Ciucă a convocat, în format hibrid, Comitetul Național pentru Situații de Urgență care propune scoaterea de la rezervele de stat a unor materiale de construcții, extrem de necesare în vederea refacerii și reabilitării imobilelor afectate de incendiu.

Populare

Recomandări

VIDEO! Ninge viscolit pe Transalpina

Ninge viscolit pe DN 67C km 35 - 55....

Fost polițist, prins când lua mită pentru admiterea la Școala de Agenți de Poliție Câmpina

Un fost polițist a fost arestat pentru 30 zile....

Doar unul dintre mascații SAS bătăuși a rămas după gratii

Cei patru mascații de la SAS au petrecut patru...

Olt. Elevi din Slatina, premiați la Strasbourg

Mai mulți elevi de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu”...