vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Vântul face pagube în mai multe localități

Vântul puternic a făcut ravagii în mai multe localități din județul Olt. Pompierii ISU au intervenit inclusiv în Slatina, unde o antenă care aparține unui post de radio a trebuit securizată. Intervenții au fost și la Scornicești sau Balș.

„În contextul avertizării cod galben de vânt, echipajele ISU Olt au desfășurat patru misiuni:
În orașul Balș, pompierii de la Garda Balș au intervenit pentru degajarea unor elemente de construcție, desprinse de la acoperișul unui bloc și pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil. Nu s-au înregistrat victime sau alte pagube materiale.

În orașul Potcoava, pompierii Stației Scornicești au acționat pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, care nu a produs victime sau alte pagube.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În municipiul Slatina, strada Independenței, pompierii Detașamentului Slatina, împreună cu echipaje de la IPJ Olt și Poliția Locală, asigură zona, pentru a evita producerea unor situații de urgență, la o antenă, care aparține unui post de radio. Din cauza vântului puternic și a faptului că echipamentele se află sub tensiune, în acest moment nu se poate acționa”, – ISU Olt.

Politica