vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rădoi, clauză specială în contract!

Mirel Rădoi a reușit să-și impună în contract o clauză care nu-i permite patronului Mihai Rotaru să discute cu jucătorii decât în prezența sa. Cel puțin asta susține Dinu Gheorghe. Fostul conducător al Rapidului a declarat la ProSport Live: „Am înțeles că Rădoi are în contract o clauză potrivit căreia patronatul poate sta de vorbă cu jucătorii doar de față cu el. Dacă Ivan e sifon și îi spune lui Rădoi, se rupe contractul”.
La instalarea pe banca tehnică, Rădoi a spus: „E un vis îndeplinit. Am zis că într-o zi voi antrena la Craiova. Mi-am dorit, când am început să antrenez, că vreau să merg la un club la care am fost și la un club la care am visat să ajung. Acum, față de discuțiile din vară, condițiile au fost acceptate. Oferta am primit-o după meciul de retragere al lui Mutu, dar nu a fost să fie”.
Dintre cele 3 calificate în play-off-ul din Conference, CSU pare să aibă cel mai dificil adversar. Israelienii au eliminat în turul trei echipa Lugano din Elveția, după ce i-au învins pe aceștia și acasă și în deplasare.

Politica