Șofer, încătușat după ce l-a înjunghiat în gât pe pasagerul din dreapta

Un șofer a fost arestat pentru 30 de zile, după ce l-a înjunghiat în gât pe pasagerul din dreapta. Magistraţii Tribunalului Timiş au emis mandat de arestare preventivă pentru tentativă de omor.

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, luni, începerea acţiunii penale faţă de inculpatul B.A.N. pentru tentativă de omor. În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, duminică, în timp ce conducea un autoturism din localitatea Covaci spre Timişoara, ajungând la sensul giratoriu din proximitatea unei societăţi comerciale de la intrarea în Timişoara, în urma unor neînţelegeri cu pasagerul din dreapta, inculpatul l-ar fi lovit pe acesta cu pumnul în zona piciorului, după care ar fi luat un briceag, l-ar fi deschis şi l-ar fi înjunghiat în zona latero-cervicală stângă supraclaviculară, cauzându-i leziuni ce i-ar fi pus viaţa în primejdie”, arată un comunicat al parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Inculpatul a fost reţinut iniţial, pentru 24 de ore, apoi a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, care a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Foto: arhiva

Populare

Recomandări

Drulă a dat cu PSD-ul de pământ, la Craiova

Acuzații grave la adresa administrației PSD din Craiova. Fostul...

Copil de 4 ani, înecat în piscină. Mama sa a fost găsită spânzurată

Un copil de 4 ani s-a înecat, miercuri, în...

Cum plănuiește Primăria Craiova să reducă pericolul din autobuzele RAT

Cosmin Teodorescu, unul dintre consilierii locali ai Craiovei, a...

MAE avertizează românii care călătoresc în Franţa: Trafic perturbat pe mai multe linii feroviare

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se...