joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ce prime dă Rotaru pentru a lua potul de 3 milioane de euro!

Dacă se califică în grupele Conference League, CSU încasează o sumă fabuloasă. Patronul a stabilit prime substanțiale pentru atingerea obiectivului.

Dubla cu israelienii de la Hapoel Beer Sheva se dispută cu un pot substantial: 3 milioane de euro! Pentru a ajunge la banii europeni, patronul CSU Craiova face tot ce-i stă în putință. Astfel, având în vedere că este în premieră în fața unei sume impresionante, ce poate fi câștigată după doar 2 meciuri, bani cu care poate firesc să întărească lotul, Mihai Rotaru a stabilit o primă consistentă și pentru jucători, cei care trebuie să-i aducă milioanele de euro în urma prestației lor la finalul celor 180 de minute, în cazul în care dubla manșă nu intră în prelungiri.
Astfel, finanțatorul de la CSU Craiova este dispus să premieze calificarea în grupe cu 15.000 de euro, potrivit celor de la ProSport. Omul de afaceri bucureștean este recunoscut pentru faptul că este dispus să facă și sacrificii și compromisuri atunci când e vorba de câștiguri substanțiale. Dacă trece de israelieni, CSU Craiova va disputa meciurile din grupele Conference League la București, pe Arena Națională.

Politica