vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peste 60 de locuri de muncă vacante, în Mehedinți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Mehedinți vine în sprijinul persoanelor fără un loc de muncă prin organizarea de cursuri de formare profesionala în diverse profesii şi meserii. Astfel că, şomerii înregistraţi în evidenţele agenției (indemnizaţi şi neindemnizaţi) o să dobândească noi aptitudini şi competenţe profesionale care să-i ajute să-şi găsească mai repede şi mai uşor un job.

În aceasta perioada se fac înscrieri pentru cursuri de calificare/recalificare in meseriile de inspector resurse umane, lucrator comercial, electrician in constructii, ajutor bucatar, femeie de serviciu si ingrijitor spatii verzi. Orice somer înregistrat (indemnizat sau neindemnizat) se poate înscrie la unul din cursurile menţionate mai sus, iar în momentul în care grupele de participanţi vor fi formate, vor fi demarate activităţile de instruire teoretică şi practică.

În județul Mehedinți sunt 63 de locuri de muncă vacante. Cele mai multe sunt în domenii precum: șofer, agent de securitate, pizzar, muncitor necalificat sau zidar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, bulevardul Carol I nr 3, telefon: 0252 / 319029, e-mail: [email protected] .

Politica