sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO. Fratele minorului oprit cu focuri de armă, cercetat penal

Fratele minorului de 15 ani, din Ghidici, oprit de polițiști cu focuri de armă, după ce a fost prins conducând o mașină, este și el cercetat penal. Acesta s-a certat cu polițiștii. Ba, mai mult, a venit cu un buldoexcavator și a încercat să îi împiedice să intre pe un drum. E cercetat acum pentru ultraj.

„În continuarea activităților din data de 9 august a.c., privind săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă comisă în comuna Ghidici, județul Dolj, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj este abilitat să comunice următoarele: La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, față de un bărbat, de 28 de ani, din comuna Ghidici.

În fapt, bărbatul este bănuit că, în seara de 9 august a.c., ar fi adresat amenințări cu acte de violență polițiștilor ce efectuau cercetarea la fața locului, în extravilanul localității Ghidici, unde fusese abandonat un autoturism condus de un minor, de 15 ani. În continuare, se efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și luarea măsurilor legale”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reamintim că un băiat de 15 ani a fost oprit de polițisti cu focuri de armă. Minorul a fost surprins la volanul unei mașini. Nu a vrut să oprească, iar polițiștii au pornit în urmărirea lui. Totul s-a întâmplat în comuna doljeană Ghidici, pe drumul national 55 A. În mașină se mai afla un tânăr de 20 ani.

Minorul a fost văzut de polițiștii din zonă care i-au făcut semn să oprească mașina, însă nu a vrut, așa că au început urmărirea lui pe străzile din comună. S-a oprit în câmp, a abandonat mașina și a fugit, împreună cu tânărul de 20 ani. Pentru a-i opri, polițiștii au tras două focuri de avertisment în plan vertical. Niciunul nu a fost rănit. Băiatul de 15 ani a fost prins și imobilizat.

Politica