marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate Craiova și procurorii DIICOT au reținut doi traficanți de cannabis. Drogurile erau vândute consumatorilor din Dolj. Cei doi, unul de 21 ani, altul de 23 ani, sunt din Segarcea și doar unul dintre ei a ajuns în spatele gratiilor.

„Din cercetări a reieșit că, în luna august 2022, una dintre persoane s-ar fi aprovizionat cu cannabis de la o alta, drogurile fiind comercializate consumatorilor din județul Dolj.

Astfel, la data de 10 august a.c., una dintre cele 2 persoane bănuite a fost prinsă, în flagrant delict, după ce ar fi vândut aproximativ 150 de grame de cannabis pentru 6.700 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ulterior, procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor 2 persoane bănuite”-IPJ Dolj

Ulterior, cei doi au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, care a dispus arestarea preventivă a celui de 21 ani și măsura arestului la domiciliu pentru cel de 30 ani, pentru 30 de zile.

„Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”-IPJ Dolj

Politica