Reghecampf, ofertat de FCU Craiova, după despărțirea de Universitatea: „El și băut face treabă mai bun ca toți ceilalți la un loc”

Patronul FCU Craiova a explicat care au fost cele două motive din cauza cărora nu a bătut palma cu Reghe, după ce acesta a plecat de la Rotaru. Laurențiu Reghecampf a fost angajatul lui Mititelu în 2011, iar patronul FCU Craiova susține că l-a ofertat imediat după ce acesta a reziliat cu Mihai Rotaru.

„Cine l-a angajat prima dată pe Reghecampf? Eu am fost primul care l-a făcut antrenor. Eu l-am vrut foarte mult. M-am bucurat foarte mult când a plecat de la CSU. Dacă nu era el la CSU, noi cred că îi băteam. Pentru mine, ca adversar, m-am bucurat când a plecat. Mi-am dat seama că au făcut o greșeală. Nu credeam că Rotaru e atât de naiv încât să-l scape pe Reghecampf.  Ziceau ei că Reghecampf mai bea… Mai bea și el ca orice om. Chiar dacă mai bea o zi sau două, dar după aceea făcea… El și băut face treabă mai bun ca toți ceilalți la un loc. Are ceva nativ. E cel mai bun antrenor din România.

El nu a venit din două motive. Era prea devreme să sară în barcă la noi, după ce a fost la ei. Era jenant și pentru ei. Și aștepta și o ofertă de afară. Dar într-o zi va antrena la noi. A trecut prin multe, a avut probleme de familie. Trebuia ajutat, trebuia înțeles. Nimeni nu e ușă de Biserică. Dacă Reghe are vreun exces, poți vorbi cu el și n mai face”, a spus Mititelu la GSP LIVE.

Populare

Recomandări

Amendă de 100.000 lei pentru depozitul ecologic al Doljului

Ce nereguli au constatat comisarii Gărzii de Mediu Dolj La...

Ligia Deca este noul ministru al Educației

Fostul consilier prezidenţial Ligia Deca a depus, luni, jurământul...

Au început lucrările pentru decolmatarea Canalului Râului

Lia Olguța Vasilescu a anunțat faptul că lucrările pentru...

În apărarea lui Rotaru: „A procedat corect!”

Dacă majoritatea vocilor îl acuză pe Rotaru după scandalul...