sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reghecampf, ofertat de FCU Craiova, după despărțirea de Universitatea: „El și băut face treabă mai bun ca toți ceilalți la un loc”

Patronul FCU Craiova a explicat care au fost cele două motive din cauza cărora nu a bătut palma cu Reghe, după ce acesta a plecat de la Rotaru. Laurențiu Reghecampf a fost angajatul lui Mititelu în 2011, iar patronul FCU Craiova susține că l-a ofertat imediat după ce acesta a reziliat cu Mihai Rotaru.

„Cine l-a angajat prima dată pe Reghecampf? Eu am fost primul care l-a făcut antrenor. Eu l-am vrut foarte mult. M-am bucurat foarte mult când a plecat de la CSU. Dacă nu era el la CSU, noi cred că îi băteam. Pentru mine, ca adversar, m-am bucurat când a plecat. Mi-am dat seama că au făcut o greșeală. Nu credeam că Rotaru e atât de naiv încât să-l scape pe Reghecampf.  Ziceau ei că Reghecampf mai bea… Mai bea și el ca orice om. Chiar dacă mai bea o zi sau două, dar după aceea făcea… El și băut face treabă mai bun ca toți ceilalți la un loc. Are ceva nativ. E cel mai bun antrenor din România.

El nu a venit din două motive. Era prea devreme să sară în barcă la noi, după ce a fost la ei. Era jenant și pentru ei. Și aștepta și o ofertă de afară. Dar într-o zi va antrena la noi. A trecut prin multe, a avut probleme de familie. Trebuia ajutat, trebuia înțeles. Nimeni nu e ușă de Biserică. Dacă Reghe are vreun exces, poți vorbi cu el și n mai face”, a spus Mititelu la GSP LIVE.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica